Skip to content

Webinars

Des d’Innovamat us portem una sèrie de webinars per a complementar les formacions en didàctica de les matemàtiques. Us explicarem quina és la nostra visió per traslladar a l’aula, de la millor manera possible, aquesta manera de fer i línia didàctica que la Laura i la Cecília ens han ensenyat en les formacions #confiMATHS.

Emetrem els webinars en directa cada dimarts i dimecres a les 12.00h. A continuació trobareu tots els webinars realitzats per a que els pugueu consultar en qualsevol moment.

Webinar 1:  La nostra proposta de matemàtiques per a primària

En aquest primer webinar us expliquem com, a través de la conversa i la manipulació, hem elaborat un projecte flexible per a treballar les matemàtiques a primària.

➡️ Enllaç al webinar 1 ⬅️

Webinar 2: Com treballar les matemàtiques durant aquest tercer trimestre

El confinament és, sens dubte, un gran obstacle per a les escoles. Anem a veure quina és la millor manera d’adaptarnos sense deixar de fer matemàtiques riques!

➡️ Enllaç al webinar 2 ⬅️

Webinar 3:  La nostra proposta de matemàtiques per a educació infantil

Mitjançant dinàmiques de tallers, ambients i racons, us proposem unes matemàtiques competencials per a infantil.

➡️ Enlace al webinar 3 ⬅️

Webinar 4: Reptes d’aventures Innovamat

Basant-nos en la discusió matemàtica i la descoberta per part de l’alumnat, treballarem reptes centrats en aquells blocs de contingut que, de vegades, més costa enfocar.

➡️ Enlace al webinar 4 ⬅️

Webinar 5: Parlem d’Innovamat a cicle superior

Generalment es creu que és més complicat fer unes matemàtiques manipulatives i vivencials a cicle superior. Us expliquem què proposem des d’Innovamat i com enfoquem les matemàtiques en aquests cursos.

➡️ Enllaç al webinar 5 ⬅️

Webinar 6: La proposta d’Innovamat per Educació Infantil

Tornem a explicar-vos la proposta de matemàtiques vivencials i manipulatives d’Innovamat que encaixa en el model d’aprenentatge globalitzat d’Educació Infantil. Amb tallers, racons, ambients i rutines, treballarem matemàtiques alhora que els infants desenvolupen la seva autonomia.

➡️ Enllaç al webinar 6 ⬅️

Webinar 7: Les matemàtiques d’Innovamat per a mares i pares

Quan nosaltres anàvem a l’escola, a matemàtiques ens ensenyaven a aplicar algoritmes opacs per a realitzar càlculs escrits, en cap moment vam treballar-les de manera competencial ni manipulativa. Us expliquem la manera de fer matemàtiques d’Innovamat per a que veieu com aprenen els vostres fills i filles!

➡️ Enllaç al webinar 7 ⬅️

Recent posts

Subscriu-te al butlletí

Rep totes les nostres novetats i continguts exclusivament al teu correu.