Skip to content

Reptes d’estiu 2022

Ja s’acaba el curs! Ooooh… Però no patiu! Aquestes vacances continuarem estimulant les ments dels petits de la casa (i dels no tan petits) amb una proposta d’activitats ben estiuenques. L’equip didàctic les ha pensades, però qui hi ha posat el bon gust són els nostres dissenyadors, que ja somien amb… Gelats? Sí, gelats! Ben fresquets i de sabors diferents.

Què són?

Des d’amagar i trobar un tresor fins a pensar un ball matemàtic, són activitats que els infants poden fer sols, en família o amb els amics, aprofitant les oportunitats que ens ofereix l’estiu. Cada repte compta amb preguntes de dos nivells diferents, i durant totes les vacances posarem a prova coneixements i habilitats matemàtiques ben diverses.

Quan?

Un repte per setmana, al llarg de 7 setmanes. A partir del 27 de juny i fins a mitjans d’agost.


Cada divendres descobrirem un nou repte, estigueu atents a les següents dates:


1 de juliolRepte 1: El mapa del tresor

8 de juliolRepte 2: Atrapem figures geomètriques

15 de juliolRepte 3: Algoritmes de cuina

22 de juliolRepte 4: Estimem la mesura

29 de juliolRepte 5: Dansa matemàtica

5 d’agost Repte 6: Joc de daus

12 d’agostRepte 7: Carta als personatges

On?

Penjarem els reptes en aquest mateix blog. Com? Que des de la platja no recordareu entrar a comprovar-ho cada setmana? No patiu! Si us subscriviu, us avisarem sempre que surti un nou repte.

Afanyeu-vos, abans no es desfacin els gelats!

  • Anna Llobet Pérez

    Redactora de continguts i comunicadora. Mentre estudiava a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona es va adonar de la importància de la comunicació per transmetre coneixements i emocionar. Sempre ha estat molt interessada en el món de l’educació i en els valors al voltant de l’aprenentatge matemàtic: «Les mates també són un llenguatge per explicar el món.»

Entrades recents

Subscriu-te a la Newsletter

Rep totes les nostres novetats i continguts exclusivament al teu email.