Skip to content

Novetats de primària pel curs 24-25

novedades primaria innovamat

Estem acabant el segon trimestre i ja fa dies que tot l’equip està immers en la preparació del curs vinent, 24-25.

Durant els últims mesos hem analitzat les necessitats que teniu a partir de les enquestes que heu respost (moltes gràcies!), i te’n volem presentar el resultat.

Tingues en compte que hi ha algunes novetats que ja tens disponibles per utilitzar a partir d’avui mateix.

No te les perdis, t’encantaran!


A continuació t’expliquem amb detall cada una de les novetats que hi ha en el vídeo, per si vols profunditzar més o prefereixes llegir en compte de veure el vídeo 🙂


Nou format de les guies, per fer-les més intuïtives

Les guies tenen un format renovat, per fer-les més intuïtives i fàcils de llegir. En el format digital tindreu tant la guia com el reproductor de classe en una única finestra. Així serà més senzill preparar les classes!

A més a més, les guies inclouran els indicadors d’avaluació que teniu en les taules d’indicadors.


Més opcions en els informes de pràctica digital

Ja disposeu de la visió de progrés general per veure l’evolució de cada alumne al llarg de tot el curs.

A més, també podeu veure quines activitats fan els vostres alumnes dins i fora de l’horari escolar. I encara més, teniu varies opcions per descarregar els informes: en PDF, full de càlcul o bé afegir-los directament al vostre Drive.


Buscador d’Applets

Hem incorporat un nou Buscador d’Applets, tant en el Gestor d’Aula com a l’App, per fer més fàcil la navegació entre cursos i blocs de contingut. 

A més, ara es poden buscar pel nom!


Noves activitats per treballar el pensament computacional i l’estadística

A part d’això, també hem desenvolupat dues noves activitats per seguir treballant el pensament computacional i l’estadística.

  • A la primera, els alumnes ajudaran a la Naga a arribar al seu objectiu donant-li instruccions amb les peces de la barra inferior. Hi ha nivells molt fàcils, però en altres hauran de ser bastant creatius per resoldre’ls!

  • A la segona practicaran la representació d’un conjunt de dades en un pictograma de diferents formes: a partir de recompte d’elements, relacionant les etiquetes amb la seva representació, a partir d’una taula i fins i tot hauran de fer de detectius per completar les etiquetes a partir de pistes!


Zona d'entrenament per practicar des de casa

Com ja sabeu, l’aplicació ofereix la possibilitat de practicar des de casa amb els usuaris personals. D’aquí poc es podrà diferenciar l’experiència dins i fora de l’escola

Per això, hem creat un espai d’entrenament dissenyat específicament per practicar activitats ja vistes a classe, destacant les que siguin més difícils per a cada alumne.


Eines perquè les famílies puguin acompanyar des de casa

Som conscients que les famílies es volen implicar en l’aprenentatge dels seus fills, però a vegades no tenen les eines per fer-ho.

Per això hem afegit un apartat als quaderns del Laboratori dels Nombres amb explicacions i consells. Així, si a la vostra escola decidiu que els alumnes els duguin a casa, la família tindrà més context i recursos per acompanyar-los.

Igualment, seguirem afegint recursos a l’apartat de famílies del Gestor d’Aula.

¡Esperem que us siguin útils totes les novetats que ja teniu disponibles i les que vindrán el pròxim curs 24-25!

Nosaltres continuarem treballant al vostre costat per millorar junts i seguirem donant-vos noves eines i formació, amb l’objectiu d’ajudar-vos a guiar l’aprenentatge de les matemàtiques dels vostres alumnes!

Entrades recents

Subscriu-te al butlletí

Rep totes les nostres novetats i continguts exclusivament al teu correu.