Skip to content

Formacions docents de secundària

formacio-docent-secundaria

Els passats 11 i 12 de juliol vam celebrar les primeres jornades intensives de formacions presencials després de dos anys de pandèmia! Vam gaudir molt compartint la nostra visió didàctica i escoltant també les dels assistents. Voleu saber com van anar?

Resum de les formacions

Les formacions es van centrar en la didàctica de les matemàtiques a secundària, per tal d’ajudar-vos a enfocar les classes amb una visió més rica i competencial. Va ser una bona experiència per anar-vos-en de vacances sabent tot el necessari per començar el curs amb tranquil·litat.
Però tots ens en vam emportar molt més que això! Es van treballar eines molt útils per poder ensenyar i transmetre de la millor manera als nostres alumnes la seqüència didàctica; vam gaudir de tallers en grups de treball molt diversos, com per exemple l’anàlisi d’episodis d’aula, el concurs de problemes o la planificació i creació d’activitats riques; vam descobrir que introduir la història de les mates a l’aula és una bona manera per potenciar les habilitats socioafectives; i sobretot es va generar un espai per compartir inquietuds i passions, fent sorgir sinergies entre tots els presents.

Gràcies!

En acabar aquests dies tan intensos, ens vam alegrar molt de veure que vau sortir contents i amb ganes de repetir. I nosaltres, contents de poder veure-us les cares i enfortir aquesta comunitat que som els professors de matemàtiques. Una comunitat que vol millorar l’ensenyament de les matemàtiques a les aules, i una de les maneres per aconseguir-ho és a partir de transmetre la seva bellesa i fent que els infants les estimin tant com ho fem nosaltres.
Junts apostem per un ensenyament que ens ajudi a fer del món un lloc millor. Voleu saber-ne més? Aquest vídeo resumeix molt bé tot el que vam viure i les impressions dels assistents. Us esperem a les pròximes formacions!

I més!

Però això no s’acaba aquí, no volem que s’aturi! Com sabeu, una de les branques més importants de la nostra proposta són justament aquestes formacions a mestres, que ens ajuden a transmetre-us la nostra visió. D’aquesta manera podem treballar conjuntament entorn aquesta didàctica per tal que les vostres classes i activitats siguin tan riques com sigui possible. Us anirem informant de les formacions que puguin venir pròximament.

  • Anna Llobet

    Redactora de continguts i comunicadora. Mentre estudiava a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona es va adonar de la importància de la comunicació per transmetre coneixements i emocionar. Sempre ha estat molt interessada en el món de l’educació i en els valors al voltant de l’aprenentatge matemàtic: «Les mates també són un llenguatge per explicar el món.»

Entrades recents

Subscriu-te al butlletí

Rep totes les nostres novetats i continguts exclusivament al teu correu.