Skip to content

Escoles Vèrtex, ensenyar i aprendre

escola-vertex

A Innovamat ens agrada molt aprendre. Constantment analitzem, observem, mesurem i busquem noves formes d’enregistrar tot el que ens envolta i que està relacionat amb la didàctica i l’aprenentatge. És per això que tenim un equip de recerca, que col·labora amb la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat de Barcelona i la Universitat Rovira i Virgili, que s’encarrega d’escollir i dur a terme diferents projectes d’investigació.

Actualment, aquests projectes estan enfocats al rendiment acadèmic, a la motivació de l’alumnat i a les dificultats d’aprenentatge en matemàtiques, entre d’altres. I tots tenen una cosa en comú: les Escoles Vèrtex.

Compromesos amb la investigació científica rigorosa i de qualitat

Les Escoles Vèrtex són centres membres d’una comunitat capdavantera amb ganes de contribuir a la recerca en didàctica de les matemàtiques. Es tracta d’escoles que poden (o no) estar fent Innovamat a les seves aules i que han manifestat interès a participar en els diferents projectes.

Pertànyer a aquesta comunitat permet tenir visibilitat de quins estudis s’estan duent a terme i poder escollir a quins participar. Es tracta d’una qüestió totalment voluntària, i proporciona als participants tant l’oportunitat d’accedir als resultats com a unes conclusions personalitzades.

L’objectiu és compartir els descobriments a través de publicacions científiques i continuar aprenent sobre la didàctica i l’aprenentatge de les matemàtiques. En aquest vídeo us ho expliquem:

Vols que el teu centre sigui una Escola Vèrtex, o t’agradaria tenir-ne més informació? Posa’t en contacte amb nosaltres o escriu-nos a recerca@innovamat.com i ajuda’ns a continuar aprenent. Comptem amb tu!

  • Anna Llobet

    Redactora de continguts i comunicadora. Mentre estudiava a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona es va adonar de la importància de la comunicació per transmetre coneixements i emocionar. Sempre ha estat molt interessada en el món de l’educació i en els valors al voltant de l’aprenentatge matemàtic: «Les mates també són un llenguatge per explicar el món.»

Recent posts

Subscriu-te al butlletí

Rep totes les nostres novetats i continguts exclusivament al teu correu.