Skip to content

Alguns continguts matemàtics de primària explicats a famílies

Contenidos familias matematicas

Sabem que les famílies voleu estar a prop dels vostres fills i filles mentre descobreixen i aprenen matemàtiques i que, de vegades, us desconcerten els raonaments que promovem a l’aula perquè alguns són diferents dels que vau aprendre.

Des d’Innovamat, volem ajudar-vos a comprendre què passa a les classes. Sou un pilar fonamental a la vida dels alumnes i és important que estiguem alineats. En aquest article tractarem d’oferir-vos algunes claus per ajudar a casa.

Claus per ajudar a casa a l'aprenentatge de les matemàtiques.

És un fet que ha canviat la manera d’ensenyar i aprendre matemàtiques. Qui més ho sap són els docents. Ells, que acompanyen els vostres fills i filles, són els qui tenen totes les claus perquè l’aprenentatge de les matemàtiques sigui significatiu. I són ells els referents a qui els alumnes han d’acudir quan es troben amb alguna dificultat a l’aula de matemàtiques.

Però sabem que alguns dubtes sorgeixen a casa, quan els nens i nenes expliquen què han fet durant el dia o quan han de fer una tasca. Per això, des d’Innovamat, hem publicat una sèrie d’articles en què tractem alguns dels continguts amb què els alumnes es troben a l’escola i expliquem per què els treballem així, a part de donar algunes idees per poder acompanyar-los des de casa.

Per a primària:

Creiem que l’aprenentatge de les matemàtiques va molt més enllà de fer comptes i de mecanitzar processos. Les matemàtiques són principalment una ciència deductiva, i estem convençuts que els vostres fills i filles són molt capaços d’observar patrons, fer connexions, formar-se opinions i posar-les a prova per certificar-ne la validesa i formular raonaments.

Esperem que aquests articles us ajudin!

  • Laura Ansorena

    Formada en arquitectura i professora per absoluta vocació. Li agraden les coses boniques i de debò, com les matemàtiques. Actualment és professora de Matemàtiques, Dibuix Tècnic i Disseny a Aula Escola Europea. Combina la tasca docent amb la col·laboració al departament didàctic d'Innovamat.

Entrades recents

Subscriu-te al butlletí

Rep totes les nostres novetats i continguts exclusivament al teu correu.