Skip to content

Arranquem el Cicle de Conferències

cicle conferencies matematiques

Parlem de «Tendències en Educació Matemàtica»

Com podem gestionar la diversitat a l’aula? Quines pràctiques i estratègies podem fer servir per detectar dificultats a l’aprenentatge? Si t’interessa aprofundir més en aquests temes, et convidem al cicle de conferències en línia «Tendències en Educació Matemàtica» d’Innovamat.

Què és el cicle de conferències?

El cicle de conferències és un espai on podrem abordar temes com l’atenció a la diversitat, tendències en didàctica a l’aula de matemàtiques, eines per generar aprenentatges significatius i competencials, i molt més! Convidarem docents i grans experts perquè ens expliquin una mica més sobre aquestes qüestions.

Quan i on es fan?

Podràs assistir virtualment a les conferències a través dels enllaços que et facilitarem, en les dates corresponents:

27/9 – Investigació en dificultats de l’aprenentatge: estratègies de detecció i intervenció.

Eudald Correig, director d’investigació a Innovamat, entrevistarà Begoña de la Iglesia, doctora en Pedagogia Aplicada y Psicologia de l’Educació i professora a la Universitat de les Illes Balears. Parlarem de la investigació en les dificultats de l’aprenentatge i les estratègies de detecció i intervenció.

En aquesta segona sessió del nostre Cicle de Conferències, Laura Morera i Marc Caelles, dos dels nostres referents didàctics, ens compartiran les noves tendències en didàctica de les matemàtiques que van descobrir a la trobada anual de l’NCTM (National Council of Teachers of Mathematics) a Los Angeles, als EUA.

Vols que t’informem de la propera conferència? Subscriu-te al nostre butlletí informatiu.

  • Anna Llobet

    Redactora de continguts i comunicadora. Mentre estudiava a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona es va adonar de la importància de la comunicació per transmetre coneixements i emocionar. Sempre ha estat molt interessada en el món de l’educació i en els valors al voltant de l’aprenentatge matemàtic: «Les mates també són un llenguatge per explicar el món.»

Entrades recents

Subscriu-te al butlletí

Rep totes les nostres novetats i continguts exclusivament al teu correu.