Benvolgudes famílies

Som conscients que la situació excepcional que vivim demana esforços individuals i col·lectius. És per això que, d’acord amb les inquietuds que ens han expressat les vostres escoles, estem treballant per oferir-vos algunes propostes.

Mentre duri la crisi sanitària, procurarem fer-vos una proposta setmanal per treballar amb els infants, a casa. Aquestes propostes seran adaptacions de les activitats que proposem per a l’aula, sempre tenint en compte que l’objectiu és practicar per mantenir el múscul matemàtic actiu i no pas que avanceu i construïu nou coneixement amb els infants. De fet, cal tenir en compte que seguir aquestes propostes no és en cap cas obligatori ni imprescindible pel bon desenvolupament de les destreses matemàtiques dels infants. 

En qualsevol cas, a partir del dilluns 16 de març, us oferirem el següent:

  1. Reptes d’Aventures, ordenats per curs. Amb la guia didàctica adaptada per a les famílies i tots els materials adaptats per a casa. 
  2. Sessions de consolidació del Laboratori dels Nombres, ordenades per curs. També amb la guia didàctica i tots els materials adaptats per a casa. 
  3. Experiments de ciències, també adaptats, cortesia dels nostres companys d’@e_x_plorium! Moltes gràcies, #bmatheroes!

Aquí teniu els enllaços, per curs:

Recursos 1r de primària

Recursos 2n de primària

Recursos 3r de primària

Recursos 4t de primària

Com que hem rebut molts missatges de famílies amb infants a Educació Infantil o a Cicle Superior que ens demanaven idees, també podeu consultar propostes de:

Recursos Educació Infantil

Recursos 5è de primària

Recursos 6è de primària

D’altra banda, ja sabeu que disposeu de la nostra plataforma digital, bmath, per practicar i consolidar les destreses matemàtiques. A partir de dilluns, a més, incorporarà millores significatives en la seva versió per a casa. Descarregueu-la i proveu-la

Moltes gràcies per llegir fins aquí i per fer el cor fort en aquests dies complicats! Cuidem-nos amb responsabilitat i sobretot, sobretot, no deixem de gaudir de les matemàtiques!