Skip to content

Una activitat matemàtica molt festiva

Activitat matemàtica festiva

Algú serà l’intrús d’aquestes festes!

Els personatges de les aventures matemàtiques amb Innovamat n’han fet de les seves: us han preparat una activitat matemàtica amb la qual aprendre i gaudir a l’aula o en família.

Sereu capaços de descobrir l’intrús? Us podeu descarregar l’activitat i esbrinar-ho 😉

En aquest repte, us proposem una de les activitats que fem a Innovamat: una Queli.

És un exercici matemàtic en què s’ha de descobrir: Qui és lintrús? Donats quatre elements del grup, heu de trobar quin destaca de manera única i especial.

Aquests són exemples de les activitats que trobareu en el descarregable:

Però compte, sabíeu que les Quelis amaguen un secret? No hi ha només una resposta correcta!

La clau és trobar connexions i adonar-se que, amb els arguments adequats, tots els elements poden ser l’intrús. Fins i tot hi ha vegades que un mateix element pot ser considerat un intrús per raons diferents.

Us proposem tres Quelis per gaudir amb infants de totes les edats. Al descarregable també hi trobareu possibles solucions que exemplifiquen situacions que es poden generar a l’aula o a casa.

I, per als més atrevits, us proposem crear les vostres Quelis personalitzades amb decoracions de l’arbre, figuretes o qualsevol mena d’objecte que tingueu a casa.

Podeu gaudir de l’activitat i compartir les solucions o les vostres propostes a Instagram. No oblideu etiquetar-nos perquè ho puguem veure: @innovamat_cat.

Les esperem a les nostres xarxes!

Entrades recents

Subscriu-te al butlletí

Rep totes les nostres novetats i continguts exclusivament al teu correu.